Tuinkamers vormen een verrassende aanbouw waarmee je een lichte plek in je woning creëert. De tuinkamer is een eigenzinnig concept dat vaak als een slim alternatief voor de serre wordt gezien. Voor de bouw van een tuinkamer is namelijk geen bouwvergunning nodig. De tuinkamer krijgt de vorm van een overkapping in de tuin.

Afgestemd op uw wensen

Brinkhoff kan de aanleg van een tuinkamer direct of in fases laten verlopen. Wellicht heb je precies een tuinkamer in gedachten. Dan beschikken wij over alle materialen om een hoogwaardige overkapping te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om de tuinkamer in stappen aan te leggen. Zo kun je eerst een afdak in de tuin laten maken. Misschien bevalt dit, maar wanneer je toch een tuinkamer wilt dan is de overkapping al gereed voor volgende fases. Door zijwanden en vervolgens een voorzijde te plaatsen krijg je alsnog een prachtige tuinkamer of veranda.

Brinkhoff helpt je graag verder

In onze showroom kunnen we je de vele mogelijkheden laten zien met onder andere interessante schuifdeuren en allerlei soorten glas. Geen enkele tuinkamer hoeft hetzelfde te zijn.