Een terras bij je huis schenkt veel plezier. Denk aan buiten eten met mooi weer. Een terras is bovendien een leuke plek voor zomerse feestjes, maar je kunt veel meer uit een terras halen. De weersomstandigheden zijn in Nederland immers vaak niet ideaal. Een te felle zon of regen kunnen het gebruik van een terras beperken. Een overkapping van het terras vergroot de mogelijkheden enorm. Met een glazen overkapping heb je geen last van regen of wind waardoor het verblijf op het terras altijd aangenaam is.

Ruim aanbod

Wij hebben terrasoverkappingen in diverse maten en kleuren van onder andere de merken ALKU®, Deponti, Pallazzo, Aluma, Leiner en Verano. Onze overkappingen van aluminium hebben een modern uiterlijk dat bij elk type huis past. De glazen overkapping zorgt ervoor dat je terras nog steeds een lichte plek blijft. Het soort glas; mat of helder, laten we aan je persoonlijke smaak over.

Showroom

Het is bovendien mogelijk om een terrasoverkapping met glas later om te bouwen tot tuinkamer of lounge. In de Brinkhoff showroom kun je alle modellen bezichtigen en beantwoorden wij al je vragen. We bieden glazen terrasoverkappingen die bij elk budget passen.