Een serre is een geïsoleerde aanbouw aan je huis die grotendeels bestaat uit glas. In deze lichte plek van het huis is het heerlijk vertoeven. Wanneer de serre goed wordt ontworpen kun je het hele jaar door genieten van licht en warmte. Vanwege de hoeveelheid licht is de serre een ideale plek om met planten sfeer te creëren. Maar is een serre aanbouwen niet heel ingrijpend?

Ruime keuze

Brinkhoff biedt een groot aantal mogelijkheden voor de aanleg van een serre. We beschikken over hoogwaardig materiaal en diverse soorten glas. Het ontwerp van een serre loopt tegenwoordig zeer uiteen. De klassieke serre is altijd een optie maar we beschikken ook over een groot aantal moderne varianten. In onze showroom kunnen we je aan de hand van de bouwtekening en een foto van de gevel laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zou krijg je een goed beeld of de serre bij de woning past en aan de eigen wensen voldoet.

Brinkhoff is uw partner

Is een serre onderdeel van je droomhuis? Naast deskundig advies leiden wij het complete project van een serre-aanbouw in goede banen. Van ontwerp tot bouwbegeleiding. Wij doen de vergunningaanvraag en verzorgen de montage