Brinkhoff verkoopt verschillende soorten raamdecoratie die jij kunt gebruiken om je woning te stylen. Op deze pagina worden onze producten voor raamdecoratie, waaronder verschillende plisse gordijnen en jaloezieën, beschreven.

Splendid Pliss

Splendid Pliss is een product dat geïntegreerd is in een aluminium lijst met een dubbelzijdig magneetband en hierdoor zonder boren en schroeven geplaatst kan worden. De handgreep is geïntegreerd in de lijst en kan op iedere stand naar wens blijven staan. Bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven.

Latende

Latende is een raamjaloezie ie 25 millimeter horizontaal is en bevestigd is in een aluminium lijst. Ook dit product heeft een dubbelzijdige magneetband en kan hierdoor zonder schroeven of boren geplaatst worden. Bediening van boven naar beneden.

Day 'n Night

Day 'n Night is een plisse gordijn van twee soorten stoffen in een frame van aluminium met dubbelzijdig magneetband voor bevestiging zonder schroeven en boren. De treklijst heeft een aluminium handgreep, die je gebruikt om de raam decoratie van boven naar beneden te bedienen. Uitermate geschikt voor in de slaapkamer!

Shadow

Shadow is raamdecoratie met een aluminium frame met dubbelzijdig magneetband, zodat ook dit product zonder boren en schroeven bevestigd kan worden. Bediening van boven naar beneden met een treklijst met aluminium handgreep. Geschikt voor verschillende ruimtes in huis, waaronder de slaapkamer.

Switch

Tot slot is er nog de Switch, een zogeheten buttom-up/top-down plisse gordijn met een frame van aluminium. Net zoals de andere producten van Brinkhoff, wordt ook dit product met een dubbelzijdige magneetstrip geplaatst om te voorkomen dat je moet schroeven en boren. Het product is voorzien van een treklijst met kunststof handgreep, die je gebruikt om de raamdecoratie van boven naar beneden en andersom te bedienen.