Wil jij in de zomer langer in de tuin kunnen zitten, wil je het zomerseizoen verlengen door meer buiten te zitten in het voorjaar en najaar en wil je dat iedereen zich op en top comfortabel voelt op jouw tuinfeestjes? Dan is het aanschaffen van een terras heater wellicht iets voor jou. Een heater wordt ook wel een terraskachel genoemd en betreft een innovatief product om meer warmte te geven op het terras, zodat je langer en prettiger buiten kunt zitten.

De Brinkhoff infrarood terrasverwarming: een korte introductie

De Brinkhoff terraskachel is een kwalitatief hoogwaardig product met een maximaal vermogen van 2400 Watt. Het product is voorzien van een beveiliging om oververhitting te voorkomen, is vervaardigd met een behuizing van aluminium in combinatie met een verwarmingselement en ziet er stijlvol en strak uit.

De infrarood heater is volgens een uniek design met een speciale productietechniek geproduceerd.

Zo is de aluminium legering voor het paneel behandeld met een unieke coating, zodat het product er mooi uit ziet en niet enkel praktisch is op het terras. Je kunt de heater aan de muur bevestigen, maar je kunt het product ook aan het plafond vastmaken of aan de liggers van een terrasoverkapping bevestigen.

Zonnestralen zonder UV-straling

De heater terrasverwarming van Brinkhoff lijkt op de stralen van de zon, maar dan zonder UV-straling. De stralen verwarmen mensen, meubelen, muren en vloeren, maar zijn niet gevoelig voor de wind en bovendien niet schadelijk voor de huid. En omdat er geen gloed van de lamp af komt, heb je geen last van vervelende muggen en vliegen die op het licht af komen en jou gaan vervelen onder de lamp. Nieuwsgierig geworden? Bekijk enkele foto's van dit product op deze pagina of bezoek snel onze vernieuwde showroom.

  

Lengte (mm)

  
1595  

Breedte (mm)

189

Hoogte (mm)

67

Vermogen

2400W

Gewicht

9.4Kg

Stralingsbereik

Tot 24 vierkante meter

Bevestiging

Aan muur of plafond

Dimbaar

Ja met afstand bediening

Overige

Voorzien van sleep timer op afstand bediening