Heb je een gevel, dakkapellen, een carport of een dakrand die mooi afgewerkt moet worden? Dan ben je bij Brinkhoff ook aan het juiste adres. Brinkhoff heeft niet alleen diverse kunststof producten in het aanbod, maar beschikt ook over diverse systemen voor verschillende soorten gevelpanelen. Investeer je in een systeem van Brinkhoff, dan kun je de buitenzijde van je woning tot in de kleinste details en op hoog niveau afwerken.

De gevelsystemen van Brinkhoff

Brinkhoff heeft diverse systemen in het aanbod om de gevel van jouw woning van top tot teen goed af te werken. Denk hierbij aan kunststof schroten voor de gevel, maar ook aan kunststof gevelbekleding en gevelpanelen. Afhankelijk van de uitstraling van jouw gevel, jouw eisen en jouw budget, kiezen de experts van Brinkhoff een gevelsysteem dat bij jou past.

Gevelsystemen van Brinkhoff: kleurvast, duurzaam en onderhoudsvrij

Brinkhoff vindt het belangrijk om klanten alleen de beste oplossingen te bieden voor hun gevels. Daarom zijn onze gevelsystemen niet alleen leverbaar in uiteenlopende kleuren, maar zijn de producten ook altijd kleurvast, duurzaam en onderhoudsvrij. Je hebt vele jaren plezier van een investering in een gevelsysteem van Brinkhoff, maar hoeft niets te onderhouden. Verder hebben alle producten een KOMO-attest met productcertificaat, 10 jaar garantie en een onzichtbare bevestiging, zodat je niets van de montage van de gevelbekleding kan zien. En omdat onze experts jouw aankoop voor je monteren, hoef je niet zelf aan de slag om van de voordelen van onze gevelbekleding te profiteren.

Ben je benieuwd naar de kleurmogelijkheden van onze gevelsystemen, dan kun je een gratis kleurmonster aanvragen. Op het kleurmonster zie je precies welke kleuren er beschikbaar zijn in het aanbod en daarnaast kun je het hulpmiddel gemakkelijk gebruiken om te achterhalen welke kleur het beste bij jouw woning past.

Vraag een gratis kleurmonster aan bij Keralit.