Door een buitenruimte te verrijken met een scherm tegen de wind, maak je het vele malen prettiger om in deze buitenruimte te verblijven. Dit komt omdat een scherm alle wind in ons land tegenhoudt, waardoor het warmer en comfortabeler is in de ruimte achter het scherm. Te koud om in de lente buiten te zitten of een te harde wind om buiten te eten in de zomer? Met een scherm heb je hier geen last meer van en kun je jouw zomer heerlijk verlengen.

De voordelen van een terras windscherm

Steeds meer mensen verrijken hun terras of tuin met een scherm en dit is niet zo raar. Het is namelijk een kleine investering, maar wel een investering met vele voordelen:
- Een scherm houdt de wind tegen, waardoor je nooit in de tocht hoeft te zitten. De krant lezen in de tuin bij een stevige bries? Het kan gemakkelijk als je achter een scherm gaat zitten.
- Een scherm zorgt ervoor dat het warmer is, zodat je langer buiten kunt zitten en ook gemakkelijk in het voorjaar of herfst naar buiten zult gaan. 
- Een uitschuifbaar windscherm hoeft niet altijd uitgeschoven te zijn, maar kan ook ingeklapt worden.
En omdat een scherm tegen de wind helemaal niet opvalt in je tuin, gaat de uitstraling van je tuin niet verloren als je dit product aanschaft.

Brinkhoff: ruime keuze voor een windscherm in de tuin

Brinkhoff heeft verschillende soorten schermen in het aanbod. Je kunt het aanbod online bekijken, maar je kunt ook naar de vernieuwde showroom komen om het grote aanbod te zien en advies te krijgen van onze medewerkers.