Glaswanden geven elk huis een moderne en luxe uitstraling. Bovendien zorgt een glaswand voor mooi zicht vanuit de woning terwijl het veel meer licht toelaat. Glas is op veel plekken in en rond de woning inzetbaar, bijvoorbeeld als onderdeel van een serre, terras of balkonafscheiding. Glas zorgt niet alleen voor beter zicht maar dient tegelijkertijd als windscherm voor een balkon of terras. Ook kan glas dienst doen als schuifwand, zowel binnenshuis als op een terras.

Specialisme

Glaswanden hanteren is vanwege het formaat en gewicht specialistisch werk. De constructie waarin de glaswand wordt geplaatst moet professioneel zijn waarbij extra zorg wordt besteed aan isolatie. Brinkhoff biedt talloze manieren om glas smaakvol in de woning te verwerken. Daarnaast plaatsen wij de glaswand veilig. Wij leveren diverse wanden van de merken Deponti, Pallazzo, Aluma en Verano.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een glaswand voor je woning? Kom langs in onze showroom waar wij verschillende materialen en oplossingen laten zien. Ook is het mogelijk om specifieke wensen aan de hand van bouwtekeningen of foto’s te bespreken