Beter een goede buur dan een verre vriend. Toch wil je ook wat privacy wanneer je in de tuin vertoeft. De traditionele oplossing is een tuinafscheiding. De houten schutting of bakstenen muur heeft een evolutie doorgemaakt en zijn bij Brinkhoff verkrijgbaar in stijlvolle uitvoeringen die de tuin extra sfeer geven

Creatieve oplossing

Een van de nadelen van een hoge tuinafscheiding is dat het licht wegneemt. Door nieuwe constructies is het mogelijk om de afscheiding van tuin of terras zo te bouwen dat het zicht grotendeels wordt weggenomen zonder dat de sfeer verloren gaat. Huidige tuinafscheidingen geven elke tuin een modern uiterlijk wat goed is te combineren met zorgvuldig geplante bomen of planten.

Zelf monteren of niet

Wij kunnen de tuinafscheiding voor u monteren of u kunt het zelf in de tuin aan te brengen. Kies een mooie plek uit in de tuin en bouw hier een stijlvolle afscheiding zodat je beschermd tegen zon, regen en nieuwsgierige blikken lekker kunt eten, tot rust komen of gezellig loungen. Onze tuinafscheidingen zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat men met weinig onderhoud lang kan genieten van het tuinleven.