Brinkhoff heeft voor u de meestgestelde vragen van klanten per categorie ingedeeld. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vragen over Brinkhoff produkten

Kan ik bij Brinkhoff een voordeur vinden die bij mij past?

Absoluut! Bij Brinkhoff kunt u deuren in werkelijkheid bekijken inclusief kozijn, dorpel en deurbeslag. U zult overtuigd raken van uw keuze. Zit uw deur er niet tussen? Brinkhoff beschikt over uitgebreide catalogi waar u rustig in kunt bladeren. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hebben Brinkhoff kunststof kozijnen de uitstraling van hout?

De tijd dat kunststof kozijnen wit en plat waren ligt ver achter ons. Met de komst van houtnerfdesigns en verdiepte profielen is het nauwelijks nog mogelijk onderscheid te maken. De laatste ontwikkeling heet Alkuplus Quadra kozijn, waarbij de hoekverbindingen van het kozijn haaks op elkaar zijn uitgevoerd. Hiermee lijkt het nog meer op hout, met alle voordelen van kunststof natuurlijk. Meer weten over Alkuplus Quadra kozijnen? Lees verder op deze site bij produkten

Hoe inbraakwerend zijn Brinkhoff kunststof kozijnen?

Onze kunststof kozijnen zijn standaard heel veilig. De samenstelling van de kunststof profielen en de stalen versterkingen maken het bijzonder lastig voor ongewenste gasten. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van SKG- gecertificeerd raambeslag met uittilbeveiliging, veiligheidscilinders en voor deuren een slot met 5-puntsvergrendeling. Ook de scharnieren zijn beveiligd. Niet voor niets voldoen Alkuplus kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien aan Politiekeurmerk Veilig Wonen. Standaard een heel veilig idee!

Hoe onderhoud ik mijn kunststof kozijnen?

Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Er is dus geen speciaal onderhoud nodig. Uiteraard kan niet voorkomen worden dat door weersinvloeden de kozijnen vies worden. U kunt de kozijnen reinigen door wat allesreiniger op te lossen in ruim water. Neem hiervoor een zachte, niet pluizende doek. Gebruik geen schuursponzen, oplosmiddelen of andere agressieve middelen. Mocht u twijfelen aan de aard van een bepaalde verontreiniging en is allesreiniger met water niet afdoende neem dan contact op met Brinkhoff. Ook beschikken wij over een schoonmaak- en verzorgingsset voor kunststof kozijnen die verkrijgbaar is in onze showroom.

Vragen over offertes, garantie en acties

Hoe kan ik een offerte krijgen van Brinkhoff?

Dat kan op verschillende manieren. Allereerst bent u van harte welkom in onze showroom. Onze adviseur neemt alles met u door en maakt ter plekke een offerte. U kunt ook bellen met het nummer 0487 516567 voor het opnemen van de situatie bij u thuis waarna de offerte wordt uitgebracht. Daarnaast kan op onze internetsite het contactformulier worden ingevuld, wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken.

Hoe kan ik het beste offertes vergelijken?

Voor u is dat meestal nogal een lastige klus. Wat zijn nu precies de verschillen en voor welke verschillen wilt u bewust kiezen? Wat kunt u met wat vergelijken? In de praktijk blijkt zomaar uitgaan van de laagste prijs meestal geen goede keuze. De Alkuplus adviseur kent het klappen van de zweep in de markt en kan u de verschillen duidelijk maken. Neem daarom gerust andere offertes mee, zonder de prijs uiteraard.

Welke garanties geeft Brinkhoff?

Alkuplus is een kwaliteitsnaam, waar u volledig op kunt vertrouwen. De garantie die u op onze producten krijgt onderbouwd dat nog eens extra. U krijgt op kunststof kozijnen, deuren en hefschuifdeuren een fabrieksgarantie van 10 jaar. Diezelfde 10 jaar garantie heeft u ook op het hang- en sluitwerk van de kozijnen. Voor hang- en sluitwerk van deuren en hefschuifpuien kunt u rekenen op een fabrieksgarantie van 2 jaar. Alkuplus is aangesloten bij Verening Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) en is dan ook VKG-Keurmerk leverancier. Voor u betekent dit de extra zekerheid van een betrouwbare partner. Mocht er zich toch een probleem voordoen met onze kunststof kozijnen, deuren of hefschuifpuien dan beschikt Alkuplus over een eigen service-dienst die ter plekke snel en betrouwbaar kan handelen.

Hoe weet ik of Brinkhoff acties heeft?

Onze acties maken wij bekend via onze internetsite, in de kranten en op ons pand aan de Nijverheidsweg 8E te Druten.

Vragen over Brinkhoff

Wanneer is de showroom van Brinkhoff geopend?

Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur.

Moet ik altijd een afspraak maken?

Nee hoor, onze showroom kunt u vrijblijvend bezoeken. Voor een vervolgafspraak is het wel verstandig een afspraak te maken zodat uw adviseur ook aanwezig is.

Heb ik van begin tot eind dezelfde contactpersoon?

Ja, uw adviseur is verantwoordelijk vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding van het project. Uw vragen kunt u steeds aan dezelfde persoon kwijt die de situatie kent en weet wat er met u is afgesproken.

Alkuplus produceert in eigen fabriek. Heb ik daar voordeel van?

Omdat Alkuplus in eigen fabriek produceert kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen. En dat zonder verlies van tijd. In ons productieproces kunnen wij vele details alvast voorbereiden op de situatie bij u thuis. Daarnaast bieden wij door eigen productie een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Ik zou graag eens willen zien hoe kunststof kozijnen gemaakt worden. Kan dat?

Ja, dat kan. Brinkhoff biedt u als klant de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen. Maak hiervoor wel altijd eerst een afspraak met uw adviseur zodat er tijd voor u vrij gemaakt kan worden.