De eerste indruk is doorslaggevend. Dat geldt ook voor je huis. Vaak zal de voordeur als eerste in het oog springen, reden waarom mensen hier graag aandacht aan besteden. De keuze voor de juiste deur zorgt ervoor dat een huis net extra karakter krijgt. Kunststof deuren zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, ook met een rustieke houtuitstraling.

Belangrijke factor

De ingang wordt helemaal mooi met een deurkozijn. Bovendien kan een goed deurkozijn meer voordelen hebben. Deuren moeten namelijk niet alleen mooi zijn, ze beschermen je huis tegen ongenode gasten. Deurkozijnen en deuren zijn een van de kwetsbaarste plekken bij inbraakpogingen. Het is dus van groot belang om aandacht aan dit veiligheidsaspect te schenken.

Kunststof of aluminium

Kunststof deuren zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. Je hoeft de deur immers niet herhaaldelijk te voorzien van een beschermende verflaag. Bovendien isoleren kunststof deuren optimaal. Denk als alternatief eens aan aluminium deuren die je huis meteen een moderne sfeer geven. Aluminium deuren zijn zeer goed geschikt om tocht en kou buiten de deur te houden. Ze zijn vormvast en worden zo opgebouwd dat warmtegeleiding onmogelijk is.

Wilt u zelf uw ideale deur ontwerpen klik hier voor de deuren configurator