Zelf kozijnen uitkiezen die precies bij je huis passen zorgt net voor extra woonplezier. Het zijn immers de details die een woning afmaken. Het uiterlijk van kozijnen varieer je door kleur en structuur te combineren. Kozijnen vervangen geeft je daarom de kans om de juiste combinatie te vinden. Kies je een klassieke kleur met een robuust profiel? Of ga je voor een opvallende kleur en een verfijnd profiel?

Voordelen kunststof

De keuze voor een kunststof kozijn heeft meer voordelen. Iedereen is geïnteresseerd in optimale isolatie van de woning. Een investering in nieuwe kozijnen zal zich uiteindelijk vertalen naar een lagere energierekening. Bovendien helpen nieuwe generatie kozijnen je te beschermen tegen woninginbraak wat een aantal van de belangrijkste veiligheidskeurmerken zullen beamen.

   

   

ALKU® kozijnen voldoen aan al deze eisen. Ze zijn verkrijgbaar in 32 kleuren waaronder een aantal met houtnerfstructuur die niet van echt zijn te onderscheiden. De kozijnen van ALKU bieden een uitstekend kwaliteit/prijsverhouding dankzij hun enorme duurzaamheid en zijn bovendien onderhoudsarm. Kozijnen vervangen? Vraag online eenvoudig een offerte aan.